mandag den 15. november 2010

Ny Yndlingssang, igen... Og weekend.

Ny yndlingssang.
Jeg forstår ikke helt hvordan de kan se så vilde ud i deres ansigter, altså hvilken effekt der er brugt, men vildt ser det ud, med deres øjne. Og til sidst, de ser så dukkeagtige ud og så alligevel levende. Men musikken er jo bare fantastisk. Elsker koret også.


Grizzly Bear - Two Weeks 




Kan egentlig godt bare lide musik hvor der er en masse kor på har jeg fundet ud af. Som f.eks Fleet Foxes og Treefight for Sunlight

SÅ havde jeg også lige glemt Rufus, gode gamle Rufus Wainwright og sange som Poses og Cigarette and Chokolade Milk. Mmmm. Det er helt til at blive i godt humør af.


NÅ, det blev en okay uforventet vild weekend.
Torsdag kom T, og vi skulle til Pilates, men T var in a bad mood, og S kom alligevel ikke til pilates, så vi pjækkede, og sammen med K drak vi rom og sodavand og icetea hjemme ved K og Mig. NICE!  Helt uforventet og kom først i seng klokken 3 UPS.
Så der blev droppen den første forelæsning fredag morgen. Og der blev først cyklet til amager klokken 10. Det går nok.

Fredag skulle jeg så have været til fest på studiet - 90'er fest.
Men det droppede jeg og en god veninde valgte at dele en flaske vodka. (Pyyyh, tænkt at man kan dele en hel vodka)
Derefter tog vi så (først klokken 2) i byen.. Dette betød at alle steder at gå i byen var proppede.
Drone var virkelig overproppet, har aldrig været der før hvor der var så mange mennesker og så ubehageligt at være. SÅ vi prøvede Saxons, og mødtes med nogle andre venner i mellemtiden.. Der var også crowded. SÅ den nemmeste løsning var  - Café Runddelen. Det var nu altså et meget nice nice sted. Vi brugte mange timer på at spille terninger. LOVE IT.
Nå, men så omkring klokken 6-halv 7 stykker lukkede de og vi skulle hen og have den bedste burger ifølge drengene som oprindeligt er fra Aalborg - hvilket man tydeligt kunne høre på deres accent. MEN det sted var lukket så vi tog da bare på et andet ramdom kebab sted og spiste en rulle kebab.

Dette gjorde at det blev en rigtig hård lørdag. Pyyyh

Aftenens sang er den overstående. Den er så GOD..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar